Εταιρία | Παρουσίαση - Ιστορική Αναδρομή
1982

Η Εταιρεία ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη (περιοχή Φοίνικα) δραστηριοποιούμενη στην εμπορία και επισκευή ελαστικών. Ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καρέτσος, με εμπειρία στο χώρο των ελαστικών από το 1970, κατοχυρώθηκε ένας από τους λίγους ειδικούς τεχνικά και εμπορικά αυτών. Ο ζήλος και η ενεργητικότητά του τον έκαναν γρήγορα γνωστό.

1998 Οι απαιτήσεις του επαγγέλματος και οι ανάγκες της άμεσης εξυπηρέτησης οδήγησε στη δημιουργία δεύτερου καταστήματος στη διασταύρωση Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη.
1994 Οι γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης , κατευθύνουν τη ενεργοποίηση υπερσύχρονου, για την εποχή, καταστήματος με δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμό οχημάτων στην αγορά της Θεσσαλονίκης , στην περιοχή της Θέρμης, και το τρίτο της αλυσίδας ,πλέον, κατάστημα 2500 τμ.
1998 Το πνεύμα , ο τρόπος σκέψης αλλά και δράσης της εταιρίας αλλάζει καθοριστικά. Εξωτερικεύονται οι ανάγκες του επαγγελματία οδηγού, και όχι μόνο, με τη λειτουργία του τέταρτου καταστήματος στην περιοχή του Καλοχωρίου -Διαβατών.
2005 Το ανταγωνιστικό περιβάλον σε συνάρτηση με την ανάγκη αύξησης εξυπηρέτησης της χιλιομετρικής ζώνης ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την δημιουργία του πέμπτου καταστήματος στην Λητή Θεσσαλονίκης.
2007 Η εταιρία επενδύει στην αγορά και στον πλήρη εξοπλισμό κινητών συνεργείων , βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών.
2009 Κατασκευάζεται ιδιόκτητο κατάστημα 2500 τμ. σε αντικατάσταση του παλαιού στην περιοχή του Καλοχωρίου-Διαβατών. Ένας υπερσύχρονος χώρος, από τα καλύτερα και μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Διαθέτει εξοπλισμό και εγκαταστάσεις επιπέδου ISO.
2010 Στοχεύοντας πάντα στην γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας την οδική ασφάλεια, προβαίνει στην κατοχύρωση πιστοποίησης ποιότητας ISO 9001.
2011 Η εταιρία μπαίνει στο χώρο του internet δυναμικά. Ανακατασκευάζει και θέτει σε λειτουργία το νέο web-site.

Τα άρτια εξοπλισμένα καταστήματα, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μας καθιστούν πάντα επίκαιρους και έτοιμους να παρέχουμε τα μέγιστα στο ελαστικό. Το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό με συνεχή εκπαίδευση και σεμινάρια είναι έτοιμο να φροντίσει για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, αλλά και τη δική σας. Η εταιρία Κωνσταντίνος Καρέτσος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, σχεδιάζει μια δυναμική ανάπτυξη μέσα από νέες επενδύσεις και δημιουργεί μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα
Copyright © 2011 ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.